Klubmodul henter siden
Tur for øvede til Romsø
Tilmeldingsfrist er overskredet

Tur for øvede til Romsø

Kom med på tur til Romsø. Turen vil udgå fra Kerteminde kajakklub. Ro distance ca 28 km inkl. et kryds på knap ca 3 km til Romsø. Turen kan afkortes ved ikke at ro rundt om Romsø. Dvs. du skal være klar på at vente en time mere på Romsø, mens resten af gruppen roer øen rundt. Når man er på Romsø, er det et must at gå en tur øen rundt, og vi vil nyde vores medbragte frokost på Romsø, inden vi vender næsen retur mod Kerteminde.  Husk derfor egnet fodtøj til en gåtur. Ligesom det er en god idé at medbringe skiftetøj og et regnslag/storm cag til opholdet på land.  Roturen vil være mellem 20-28 km afhængig af om man ror øen rundt eller nøjes med at ro til Romsø og retur. 

Husk påklædning efter årstiden, stor madpakke og varme drikke. Ja måske har du endda en god kajakanekdote at dele ud af på turen?

Vejret kendes ikke i øjeblikket, men vi forbeholder os ret til at ændre destination om nødvendigt på dagen. 

Anni


Fakta om Romsø:  

Romsø er i dag en aktiv del af Hverringes oplevelsesøkonomi og bæredygtige drift. Øen leverer og betales for at skabe og vedligeholde værdifuld natur, gennem aftale om drift af græsningsskov, hvor dyr, skov og overdrev i forening leverer biodiversitet, landskab, træ, jagtoplevelser og udsøgte fødevarer. Øen er levested for den brune bi og de mange arter som benytter de døende træer. 

Fyrtårnet indgår i overvågningen af en sikker trafikafvikling under Storebæltsbroen.  

De oprindelige huse og gårde, som blev genopbygget efter Englænderkrigen står stadig og er nu udlejede som sommerhuse, der giver helt enestående oplevelser for sanser og sind for lejere og kursister. 

 Tilmeldte
5 /12
Tilmeldingsfrist
28.10.2023
Tidspunkt
29.10.2023 kl. 09.00 - 29.10.2023 kl. 17.00
Sted
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'
Vi takker vore sponsorer

Kolding Kajak Klub

Trindholmsgade 20, 6000 Kolding