Info vedr. afhentning

Her kan du købe en nøgle til klubhuset eller gratis bestille bladet fra Dansk Kano- og Kajak Forbund.

Alle aktive klubmedlemmer kan bestille en nøgle. Ved nøglebestilling betaler du et nøgledepositum, som tilbagebetales, når du afleverer nøglen tilbage ved eventuel udmeldelse af klubben. Når du har bestilt en nøgle i shoppen, vil Medlemsudvalget kunne udlevere nøglen efter nærmere aftale, og beløbet trækkes først fra din konto, når du får nøglen.

Nøgledepositum
Beskrivelse
Nøglen er en lille chip, som kan åbne fordøren, bagdøren og dørene ved de to kajakhaller i Kolding Kajak Klub.

Nøglen er vandtæt, men kan ikke flyde, så vær opmærksom på at få den i en nøglering med flyder eller i en fastbundet snor. Skulle uheldet være ude og du mister din nøgle, skal det meddeles til Medlemsudvalget, så vi kan spærre nøglens adgang til klubhuset.
Læg i kurv 9999 kr.
Vælg variant