Velkommen til Kolding Kajak Klub


INFO

07.05.21

 Kære medlemmer! 

Hip hip hurra nu kan vi igen bruge klubbens indendørs faciliteter! 

Fra og med den 7. maj 2021 må der igen dyrkes indendørs idræt for alle aldersgrupper. For voksne over 18 år  er der krav om ved stikprøvekontrol at kunne forevise coronapas (max 72 timer gammel test) og ID, når du ønsker at benytte de indendørs lokaler. Et manglende coronapas kan medføre bortvisning fra klubben. Kravet gælder ikke frivillige trænere og instruktører.  

For indendørs idrætsaktiviteter gælder et forsamlingsloft på 25 deltagere. Bemærk at det alene er IDRÆTSAKTIVITETER, der må starte indendørs for voksne over 18 år. Hvorimod der må åbnes for alle foreningsaktiviteter for børn og unge under 18 år.

Der er fortsat samme begrænsing for antal personer i de enkelte områder som i foråret. Der er stadig hængt informationssedler op ved de enkelte rum mht max antal personer, så du som medlem altid kan orientere dig, om der er plads til dig, eller om du må vente.

Herreomklædning - max 10 personer

Dameomklædning - max 7 personer

Motionsrum - max 6 personer

Køkken og opholdsrum - max 25 personer

Sauna - max 4 personer

Det forudsættes at ovenstående retningslinier og myndighedernes krav efterleves.

Vi glæder os til at se jer alle og til at vi næsten får et normalt klubliv igen.  

På vegne af bestyrelsen

Anni Grøndal 

ps. Vi satser fortsat på at kunne afholde generalforsamling d. 17.5.21, men det er muligt, at vi må flytte til andre lokaler, hvor vi kan sidde med større afstand end i klubbens lokaler. Mere info om dette, når vi ved mere i løbet af næste uge.  

20.04.21 Nyt om COVID-19 restriktioner

Kære medlem,
Fra i morgen den 21. april er klubben igen åben for følgende grupper:


Unge under 18 år inkl. deres voksne trænere - uden Coronapas. Der gælder et forsamlingsloft på 25 inkl. trænere.

Medlemmer +70 MED Coronapas. Der gælder et forsamlingsloft på 10 personer.

De to grupper må benytte klubbens lokaler, omklædning, vægttræningslokale, toilet og køkken - det er dog krav om mundbind stående.

Bestyrelsen kommer ikke til at stå og checke Coronapas, men vi er pålagt at kunne dokumentere at vores brugere har gyldigt Coronapas så dokumentationen skal kunne forevises på forlangende.

Er du i gruppen over 18 og under 70 må du have tålmodighed lidt endnu. Iflg. planen for gen-åbning vil vi kunne åbne for alle grupper til maj.

Med venlig hilsen
Anni Grøndal
På vegne af bestyrelsen
 

 

1.3-21 Der åbnes op for udendørs træning

Nu har vi endelig mulighed for, at vi kan genoptage vores faste ugentlige træninger hhv tirsdag formiddag og onsdag aften for seniorer, samt for ungdom mandag, onsdag og fredag kl 16:30, og lørdag kl 10.

Derudover vil vi igen kunne lave dagsture for begyndere/let øvede for alle kajaktyper, og ture for øvede/rutinerede havkajakroere. Der vil dog til alle aktiviteter være et max deltagerantal på 25 inkl. instruktører/turledere.

Starttidspunkt for træning tirsdag formiddag kl 09:00, og for træning onsdag aften kl 17:30. Som tidligere vil der være fokus på roteknik, men der vil også kunne forekomme redningsøvelser med både egenredning og makkerredning. Såfremt en eller flere deltagere har ønsker om specielle fokusområder, kan disse også lægges ind efter behov.
 

Dagsturene og øvrige aktiviteter vil blive annonceret særskilt med separat tilmeldingsliste.

Vi glæder os til at se jer alle på vandet ??

 

 

Vigtig opdatering den 01.02.21

 

Kære medlemmer!
Endnu en forlængelse af restriktionerne. Nu hedder det så adgangsforbud til klubben frem til og med d. 28.2.21 og stadig med forsamlingsforbud på 5 personer.
Heldigvis skinner solen nu. Åen og fjorden er "næsten" isfri, og vores terrasse er herlig placeret til en after-roning event, når bare I holder det indenfor retningslinjerne.
God dag og god tur!

På vegne af bestyrelsen

Anni Grøndal

 

Vigtig ændring 14.01.21 

 Kære medlemmer

De nuværende restriktioner blev så lige forlænget frem til d. 7.2.21. Dvs stadig med max 5 personer i en gruppe. Herudover er der en grænse på 2 meter i det offentlige rum, hvorfor I bedes tage hensyn i og omkring vores bådhaller, når I skal ud at ro eller kommer hjem fra en rotur. Giv hinanden plads. Sprit af før og efter som hidtil. Det skal nok slutte på et tidspunkt. Lad os glæde os til, vi igen får mere normale trænings- og forsamlingsforhold. Der er lys for enden af tunnelen??
På vegne af bestyrelsen Anni Grøndal

 

 

 Vigtig ændring 05.01.21

 Kære medlemmer igen igen!

Så var Mette på skærmen igen i eftermiddag. Vi kan heldigvis fortsat ro en tur som hidtil. Nu blot med max 5 personer i en gruppe. Herudover er der en grænse på 2 meter i det offentlige rum, hvorfor I bedes tage hensyn i og omkring vores bådhaller, når I skal ud at ro eller kommer hjem fra en rotur. Giv hinanden plads. Sprit af før og efter som hidtil. 

Det skal nok slutte på et tidspunkt. Lad os glæde os til, vi igen får mere normale trænings- og forsamlingsforhold. 

På vegne af bestyrelsen

Anni Grøndal 

 


 

Vigtig ændring 03.01.21 

Kære medlemmer! 

Desværre er den nuværende nedlukning forlænget indtil videre frem til d. 17. januar, så det betyder, at vi fortsat ikke må benytte vores indendørs faciliteter. Dog kan der i nødstilfælde gives tilladelse til at benytte toilettet overfor km- pc´ en. Det indskærpes kraftigt, at du både før og efter toiletbesøg spritter grundigt af på alle berøringsflader.

Rigtig godt nytår og med ønsket om at vi snart må komme indenfor igen!

Anni Grøndal
på vegne af bestyrelsen

 

VIGTIG ændring 15.12.20

Kære medlemmer!

Det er nok kommet de fleste for øre, at der fra i morgen onsdag d. 16.12.20 kl. 12.00 igen lukkes ned for Koldings indendørs idrætsfaciliteter. Det betyder, at du igen IKKE må benytte klubhuset herunder motionsrum, toilet og badefaciliteter. Indtil videre indtil d. 3.1.21
Du har stadig adgang til bådhallerne, så du kan ro dig en tur. Husk ekstra påpasselighed med at skylle udstyr, spritte af og selvfølgelig generelt overholde gældende Covid-19 restriktioner.
Pas på jer selv og hinanden.
På vegne af bestyrelsen
Anni Grøndal

 

 

 

Vigtig ændring 29.10.20

Jvf. de nye corona restriktioner, udmeldt den 23.10.20, så må vi igen kun være max 10 personer sammen.


Fra torsdag d. 29-10-20 skal der bæres mundbind på alle offentlige indendørs steder.

Kolding Kajak Klub er en lukket klub, hvor det kræver medlemskab og en kodet nøgle for at komme ind.
Derfor behøver du ikke bære mundbind her.

Dog vil vi gerne minde om, at de givne restriktioner mht. antal personer i vores lokaler stadig gælder. Ligesom vi endnu engang opfordrer til at holde afstand, spritte af og generelt overholde de gængse Coronaregler. Ref.: Anni Grøndals opslag på klubbens Facebook side / for medlemmer

 

Vigtig ændring 25.09.20
Kære medlemmer!

Vi har den 25.09.20 fået en mail fra Kolding Kommune, at vi pr. dags dato anbefales at aflyse alle sociale aktiviteter i klubben. 

Den anbefaling vil vi naturligvis følge, hvorfor vi indtil videre igen KUN kan bruge klubben til træning, kurser og ikke-sociale events. 

Heldigvis ikke en total nedlukning. Der håber vi ikke at komme til igen, så vi opfordrer endnu engang klubbens medlemmer til at være påpasselige med at overholde vores fælles corona retningslinier. 

Husk at holde afstand, spritte af og generelt holde god hygiejne. 

/ Bestyrelsen


Retningslinjer for brug af bådehaller og klubhus - COVID-19/coronavirus

Nye fælles retningslinjer fra og med den 09. juni 2020

Kære medlemmer,

HUSK eget sprit til afspritning af Klubmateriel, håndtag i bådhal mm. Virker optimalt når materiel er helt tør.

Der er hængt informationssedler op ved de enkelte rum også mht. max. antal personer i de givne rum.

  • Herreomklædning
  • Dameomklædning
  • Motionsrum
  • Køkken og opholdsrum
  • Sauna

Retningslinjer for brug af bådhaller og klubudstyr opdateres. Hold dig ajour ved opslagene ved bådhallerne.

Det forudsættes at ovenstående retningslinjer og myndighedernes krav efterleves.

Vi glæder os til at se jer alle og til at vi næsten får et normalt klubliv igen.

På vegne af bestyrelsen

Anni Grøndal

Ændringer: Kolding den 12.03.20, 28.03.20, 13.04.20, 09.06.20, 11.08.20, 25.09.20, 29.10.20, 15.12.20, 03.01.21, 05.01.21, 14.01.21, 01.02.21, 20.04.21, 07.05.21OM OS


Kolding Kajak Klub er perfekt placeret ved Kolding Å, hvi vi både har adgang til åens stille vand samt Kolding Fjords vide vande og herfra til Lillebælt. Det betyder, at der kan roes kajak hele året rundt. Vi har adgang til motionsrum, sauna samt stort fælles lokale til daglig aktiviteter, hygge og festlige tiltag.

Medlemmerne af Kolding Kajak Klub holder alle af at ro i kajak, men vi er også en klub, der har mange aktiviteter ud over kajaksporten, og man kan lokke Koldings kajakroere til mange ting, bare man tager initiativet. Læs evt. om kommende aktiviteter her på siden.

Vil du på besøg eller bare vide mere, kan ud kontakte klubbens Medlemsansvarlige, som du finder øverst under menuen Udvalg.Rostatistik: Sommer19 Vinter18/19

Vi takker vore sponsorer

Kolding Kajak Klub

Trindholmsgade 20, 6000 Kolding