Velkommen til Kolding Kajak Klub

Kolding Kajak Klub er perfekt placeret ved Kolding Å, hvor vi både har adgang til åens stille vand samt Kolding Fjords vide vande og herfra til Lillebælt. Det betyder, at der kan roes kajak hele året rundt. I foråret 2006 flyttede klubben ind i lækre nye lokaler i det ny opførte klubhus, hvor vi har adgang til motionsrum, sauna samt stort fælleslokale til daglig hygge og fest.

Medlemmerne af Kolding Kajak Klub holder alle af at ro i kajak, men vi er også en klub, der har mange aktiviteter ud over kajaksporten, og man kan lokke Koldings kajakroere til mange ting, bare man tager initiativet. Læs evt. om kommende aktiviteter her på siden.

Vil du på besøg eller bare vide mere, kan du kontakte klubbens medlemsansvarlige, som du finder øverst under menuen Udvalg.

Rostatistik: Vinter18 Sommer18