Klubhuset er lukket for alle medlemmer og klubaktiviteter indtil 1. april 2020

Sådan forholder du dig

I Kolding Kajakklub har vi en vigtig rolle og et særligt ansvar overfor klubbens medlemmer og deres pårørende.

Bestyrelsen har besluttet at følge anvisningerne fra DIF og har taget følgende skridt for at begrænse spredningen af coronavirus.

1. Klubhuset er lukket for al anvendelse.
  2. Det er ikke tilladt at bruge klubbens kajakker, pagajer og øvrige materiel
  3. Du er som medlem velkommen til at hente dine personlige ting i tørrerummet eller i dit skab senest søndag d 15 marts og du må ikke bringe dine ting tilbage i klubben før 1. april 2020.
  4. Alle klubaktiviteter er aflyst frem til 1. april 2020.
  5.  Det er tilladt for medlemmer at anvende private kajakker. Adgangen til bådhallerne sker på eget ansvar.

Ovenstående forholdsregler er gældende fra 12 marts, og indtil videre. Bestyrelsen følger udviklingen nøje, og vil opdatere forholdsreglerne efter behov.

Kolding den 12.03.20
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Velkommen til Kolding Kajak Klub

Kolding Kajak Klub er perfekt placeret ved Kolding Å, hvi vi både har adgang til åens stille vand samt Kolding Fjords vide vande og herfra til Lillebælt. Det betyder, at der kan roes kajak hele året rundt. Vi har adgang til motionsrum, sauna samt stort fælles lokale til daglig aktiviteter, hygge og festlige tiltag.

Medlemmerne af Kolding Kajak Klub holder alle af at ro i kajak, men vi er også en klub, der har mange aktiviteter ud over kajaksporten, og man kan lokke Koldings kajakroere til mange ting, bare man tager initiativet. Læs evt. om kommende aktiviteter her på siden.

Vil du på besøg eller bare vide mere, kan ud kontakte klubbens Medlemsansvarlige, som du finder øverst under menuen Udvalg.

Rostatistik:  Sommer19 Vinter18/19