Velkommen til Kolding Kajak Klub

Vigtig ændring 14.01.21

Kære medlemmer

De nuværende restriktioner blev så lige forlænget frem til d. 7.2.21. Dvs stadig med max 5 personer i en gruppe. Herudover er der en grænse på 2 meter i det offentlige rum, hvorfor I bedes tage hensyn i og omkring vores bådhaller, når I skal ud at ro eller kommer hjem fra en rotur. Giv hinanden plads. Sprit af før og efter som hidtil. Det skal nok slutte på et tidspunkt. Lad os glæde os til, vi igen får mere normale trænings- og forsamlingsforhold. Der er lys for enden af tunnelen??
På vegne af bestyrelsen Anni Grøndal

Vigtig ændring 05.01.21

Kære medlemmer igen igen!

Så var Mette på skærmen igen i eftermiddag. Vi kan heldigvis fortsat ro en tur som hidtil. Nu blot med max 5 personer i en gruppe. Herudover er der en grænse på 2 meter i det offentlige rum, hvorfor I bedes tage hensyn i og omkring vores bådhaller, når I skal ud at ro eller kommer hjem fra en rotur. Giv hinanden plads. Sprit af før og efter som hidtil.

Vigtig ændring 03.01.21

Kære medlemmer!

Desværre er den nuværende nedlukning forlænget indtil videre frem til d. 17. januar, så det betyder, at vi fortsat ikke må benytte vores indendørs faciliteter. Dog kan der i nødstilfælde gives tilladelse til at benytte toilettet overfor km- pc´ en. Det indskærpes kraftigt, at du både før og efter toiletbesøg spritter grundigt af på alle berøringsflader.

Rigtig godt nytår og med ønsket om at vi snart må komme indenfor igen!

på vegne af bestyrelsen

VIGTIG ændring 15.12.20

Kære medlemmer!

Det er nok kommet de fleste for øre, at der fra i morgen onsdag d. 16.12.20 kl. 12.00 igen lukkes ned for Koldings indendørs idrætsfaciliteter. Det betyder, at du igen IKKE må benytte klubhuset herunder motionsrum, toilet og badefaciliteter. Indtil videre indtil d. 3.1.21
Du har stadig adgang til bådhallerne, så du kan ro dig en tur. Husk ekstra påpasselighed med at skylle udstyr, spritte af og selvfølgelig generelt overholde gældende Covid-19 restriktioner.
Pas på jer selv og hinanden.

Vigtig ændring 29.10.20

Jvf. de nye corona restriktioner, udmeldt den 23.10.20, så må vi igen kun være max 10 personer sammen.

Fra torsdag d. 29-10-20 skal der bæres mundbind på alle offentlige indendørs steder.

Kolding Kajak Klub er en lukket klub, hvor det kræver medlemskab og en kodet nøgle for at komme ind.
Derfor behøver du ikke bære mundbind her.

Dog vil vi gerne minde om, at de givne restriktioner mht. antal personer i vores lokaler stadig gælder. Ligesom vi endnu engang opfordrer til at holde afstand, spritte af og generelt overholde de gængse Coronaregler. Ref.: Anni Grøndals opslag på klubbens Facebook side / for medlemmer

Vigtig ændring 25.09.20
Kære medlemmer!

Vi har den 25.09.20 fået en mail fra Kolding Kommune, at vi pr. dags dato anbefales at aflyse alle sociale aktiviteter i klubben.

Den anbefaling vil vi naturligvis følge, hvorfor vi indtil videre igen KUN kan bruge klubben til træning, kurser og ikke-sociale events.

Heldigvis ikke en total nedlukning. Der håber vi ikke at komme til igen, så vi opfordrer endnu engang klubbens medlemmer til at være påpasselige med at overholde vores fælles corona retningslinier.

Husk at holde afstand, spritte af og generelt holde god hygiejne.

/ Bestyrelsen

Retningslinjer for brug af bådehaller og klubhus - COVID-19/coronavirus

Nye fælles retningslinjer fra og med den 09. juni 2020

Kære medlemmer,

HUSK eget sprit til afspritning af Klubmateriel, håndtag i bådhal mm. Virker optimalt når materiel er helt tør.

Der er hængt informationssedler op ved de enkelte rum også mht. max. antal personer i de givne rum.

• Herreomklædning
  • Dameomklædning
  • Motionsrum
  • Køkken og opholdsrum
  • Sauna

Retningslinjer for brug af bådhaller og klubudstyr opdateres. Hold dig ajour ved opslagene ved bådhallerne.

Det forudsættes at ovenstående retningslinjer og myndighedernes krav efterleves.

Vi glæder os til at se jer alle og til at vi næsten får et normalt klubliv igen.

Anni Grøndal

Ændringer: Kolding den 12.03.20, 28.03.20, 13.04.20, 09.06.20, 11.08.20, 25.09.20, 29.10.20, 15.12.20, 03.01.21, 05.01.21,

OM OS

Kolding Kajak Klub er perfekt placeret ved Kolding Å, hvi vi både har adgang til åens stille vand samt Kolding Fjords vide vande og herfra til Lillebælt. Det betyder, at der kan roes kajak hele året rundt. Vi har adgang til motionsrum, sauna samt stort fælles lokale til daglig aktiviteter, hygge og festlige tiltag.

Medlemmerne af Kolding Kajak Klub holder alle af at ro i kajak, men vi er også en klub, der har mange aktiviteter ud over kajaksporten, og man kan lokke Koldings kajakroere til mange ting, bare man tager initiativet. Læs evt. om kommende aktiviteter her på siden.

Vil du på besøg eller bare vide mere, kan ud kontakte klubbens Medlemsansvarlige, som du finder øverst under menuen Udvalg.

Rostatistik: Sommer19 Vinter18/19

Vi takker vore sponsorer