Nak og æd - krabbesuppe og tangchips
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Vi mødes i kajakklubben kl. 9 og ror de ca. 20 km ud til Skibelund Shelterplads, hvor vi har booket alle tre sheltere (plads til 6 i hver). Hvis du ikke har lyst til at sove i shelter, kan du medbringe eget telt og ligge på den tilstødende primitive teltplads.

Når vi kommer frem, skal vi ud og fange/plukke vores aftensmad i Lillebælt, og efterfølgende tilbereder vi maden over bål. Vi har waders, fangstredskaber, brænde og en stor suppegryde med. Medbring selv drikkevarer og øvrig forplejning - og tag eventuelt lidt ekstra mad med selv, hvis du ikke helt stoler på naturen -)

Bagefter skal vi æde, drikke og hygge på ægte vildmarks-manér, måske har vi også energi til at bygge vores egen svedehytte og tage en frisk dukkert i det skønne hav! Næste morgen/formiddag ror vi retur til klubben. Vi glæder os til at "overleve" sammen med jer :-)

Du er velkommen til at deltage fra landsiden eller nøjes med at ro én af vejene - du skal så blot selv organisere transport mv.

Marie og Birgitte

15.10.2021
16.10.2021 kl. 09.00 - 17.10.2021 kl. 15.00
Skibelund Shelterplads