Instruktør 2 kursus - havkajak
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Instruktør 2 havkajak kursus

En DKF instruktør 2 (hav) behersker metoder til videreformidling af både grundlæggende og let avancerede teknikker og færdigheder i havkajak.

Vedkommende kan introducere nybegyndere til havkajakroning og strukturere et undervisningsforløb for let erfarne roere samt fungere som turleder på ture af flere dages varighed langs kysten under hensyntagen til natur, miljø og regler for færdsel.

Det forudsættes at aspiranten har IPP 3 samt erfaring som Instruktør 1 hav, da I2 kurset er en overbygning på I1 niveauet.

Det anbefales desuden at I2 aspiranten forbereder sig forud for kurset ved at gennemlæse følgende grundpensum:

• Kompendiet Havkajakinstruktør 2/IPP3 (Ungdomsringen)

• IPP2 hav normen

• I1 hav normen

Vi glæder os til en weekend, hvor du får byggestenene til at kunne gå til prøve som Instruktør 2 til havkajak.

Har du spørgsmål, kan du skrive mail til formand@koldingkajakklub.dk eller ringe på 31727230

Instruktører på kurset

Anni & Pawel