Medlemsregistrering og kontingentbetaling

Velkommen til Kolding Kajak Klub. Vil du på besøg eller bare vide mere, kan du kontakte en fra klubbens medlemsudvalg, som du finder øverst under menuen Udvalg

For at komme igang med at ro kajak her i klubben, skal du starte med et Begynderkursus.

Har du erfaring med kajakroning fra en DKF klub eller et EPP2 kursus fra en kursusudbyder der er DKF godkendt, kan du starte uden yderligere kursus. Vi bestræber os på at holde en informationsaften for nye medlemmer med kajakbaggrund den sidste onsdag i måneden. Tjek kalenderen for næste dato.

Medlemsregistrering og kontingentbetaling foregår via klubbens hjemmeside hos Klubmodul, som ser således ud:

Opret profil (klubbens medlemskartotek)

Start med at oprette din egen profil. Tryk på ”Opret profil” venstre side af billedet.

Her tastes dine personlige oplysninger, mailadresse mm.

Du bedes samtidig vælge et brugernavn og password, som du fremover skal bruge til login på klubbens hjemmeside.

Fremover skal du selv huske at ajourføre klubbens medlemskartotek ved adresseændring, nyt telefonnr. mm.

Husk at afslutte med at trykke på ”opret profil”, således at dine indtastninger gemmes.

Hvis du er under 18 år, skal vi have både din og dine forældres e-mail adresse.

Tilmeld kontingent og betal via dit dankort/betalingskort

Når du har oprettet en profil i medlemskartoteket, så skal du herefter tilmelde og betale kontingent.

Under menupunktet ”Kontingent” skal du tilmelde dig til kontingentbetaling.

Her vælges hhv.

Aktivt medlemsskab

Barn (0-13 år)                       Årlig kontingent kr. 1150

Junior (14-17 år)                   Årlig kontingent kr. 1400

Senior (18+)                          Årlig kontingent kr. 1950

Kontingenterne opkræves halvårligt den 1. januar og 1. juli

Passivt medlemskab               Årlig kontingent kr. 400

Kontingentet opkræves årligt den 1. januar

Medlemmer med skabsleje og ekstra bådplads skal også tilmeldes disse og betale lejen.

Skabsleje                              Årlig leje kr. 100

Ekstra bådplads                     Årlig leje kr. 200

Lejen opkræves årligt den 1. januar

Betingelserne accepteres ved at krydse af i boksen.

Vælg ”Betal her” og du stilles videre til quickpay, som er klubbens betalingsgateway til dankort. – er den sammen som bruges ved beatling i butikker og klubben opbevarer ikke dine dankort data. De ligger hos Nets.

Fremtidig betaling af kontingent sker automatisk

Kontingerne trækkes herefter automatisk fra din konto, når næste kontingent forfalder til betaling.

Du vil senest 5 dage inden hver betaling modtage en email, som foræller dig hvor meget, du skal betale.

Husk at du skal ændre dine kortoplysninger, hvis du får nyt dankort/betalingskort.

Udmeldelse

Hvis du på et tidspunkt vælger at stoppe din betaling af kontingent, så betragter klubben dig som udmeldt af Kolding Kajak Klub.

Din nøgle til klubhuset skal du returnere til klubben, hvorefter det indbetalte nøgledepositum kr. 200 refunderes.

Hvis du har problemer med oprettelse af profil eller tilmelding og betaling af kontingent, så kontakt: kasserer@koldingkajakklub.dk