Ny ungdomsroer 2017

Nye ungdomsroere i alderen (10)12-14 år træner i klubben 2 gange ugentligt. Der er kun opstart for (10)12-14 årige. De 14-18 årige er øvede ungdomsroere. Træningsdagene bliver: mandag og onsdag fra kl. 16.30 til 18.30. Det er vigtigt, at man kan deltage begge dage, da vi bygger træningen og den basale viden op omkring det, som blev øvet gangen før.
Der er opstart for nye roer mandag d. 01. maj og onsdag den 03. maj 2017. Mød op begge dage, så du/I kan se om det er noget. Onsdag den 03. maj 2017 vil vi slutte af med et lille infomøde og efterfølgende indmeldelse (forældre skal deltage). Sæsonprogrammet og andre praktiske oplysninger vil blive fremlagt.

Den 06. maj 2017 kl. 0930 til 1900 vil der være en opstartsdag, som vi vil opfordrer alle til at deltage i. Det vil både blive en ryste sammen dag med sjov og hygge, en masse praktisk og vigtig viden omkring det at være ungdomsroer i Kolding Kajakklub. Entring og makkerhjælp, svømning (svømmeprøve), sikkerhed, førstehjælp, leg og roning.

De nye ungdomsroere vil blive betegnet som bobler.

Er man voksen medlem af Kolding Kajak Klub og har børn, der ikke er fyldt 12 år, og som gerne vil til at ro kajak, er der mulighed for at starte op sammen med sit barn på ungdomsroning holdet

Det er vigtigt, at man som minimum kan svømme 350 m og ikke er bange for vand. Samtidig er I forpligtiget til at underrette, hvis den unge lider af kroniske sygdomme eller diagnoser, som vi skal have kendskab til.

Mere info om ungdomsroning kan fås ved: Ungdomsansvarlig og cheftræner Peer Christensen tlf. 6095 5918 // peerpagaj@gmail.com

Ungdomsroere – der ikke er i elitegruppen – betegnes som bobler aspirant.

De er øvede kajakroere, mestrer egen entring, er sikker i de fleste af vores kajakker, nyder kajakroning og deltager i vores klubrelatere arrangementer. Men de er ikke interesseret i den hårde og målrettede træning, der foregår i elitegruppen.

TRÆNINGSTIDER:

Mandag kl. 1630 til 1830