Ungdomsroer Elite 2017

Talentcenter Trekanten

Kolding Kajakklub tilbyder også elitetræning til dem der ønsker, at satse på kajaksporten i aldersgrupperne U14 til U23. Der er et etableret samarbejde med Vejle og Kolding omkring Talentcenter Trekanten. Her foregår træningen hver tredje weekend skiftevis i Vejle og Kolding.

Der tilbydes Team Danmark ordning ved optagelse på en ungdomsuddannelse.

Ungdomsafdelingen har en veletableret træningsgruppe, der træner seks dage om ugen inkl. to dage med morgentræning. Træningen omfatter svømning, løb, vægttræning, corretræning og kajakroning. Svømning foregår i Brændkærskolens svømmesal, løb med udgangspunkt fra klubben, vægttræning og corretræning i klubbens træningslokale. Roning på Kolding Å eller fjorden.

Der tilbydes deltagelse i tre træningslejre alle af to ugers varighed.

- Montebelo, Portugal i februar.

- Lago Maggiore, Italien omkring påsken.

- Preetz, Tyskland i skolernes sommerferien.

Deltagelse i stævner og træningslejre er en del af kravene, for at være i Talentcenter Trekanten.

Klubben råder over K2 og K4, således at mandskabsroning er en naturlig del af træningen.

Der tilbydes massage efter træningslejre og i forbindelse med deltagelse i stævner.

Den ugentlige træningstid er:

Mandag: Kl. 1630

Tirsdag: Kl. 0800 og 1600

Onsdag: kl. 1600

Torsdag: kl. 0800 og 1630

Fredag: kl. 1600

Lørdag: kl. 0930

Mere info om Talentcenter Trekanten kan fås ved: Ungdomsansvarlig og cheftræner Peer Christensen tlf. 6095 5918 // peerpagaj@gmail.com