Begynderkurser

For at ro kajak i Kolding Kajak Klub, skal man gennemføre et begynderkursus, og bestå klubbens "indgangstest for hav og/eller turkajak". Først når du har bestået indgangstesten er du frigivet til at ro uden ledsagelse. Da du på kurset kommer til at ro i både hav- og turkajakker, så vil der i slutningen være mulighed for at aflægge prøve i begge kajaktyper og dermed blive frigivet til at ro i begge typer. Vi henstiller til at deltage alle gange, og har man mere end to dages fravær vil man ikke kunne tage den afsluttende indgangstest. Man må ikke have fravær den første, anden og femte dag, disse dage introduceres der bl.a. nye bådtyper.

Efter endt kursus og bestået ”indgangstest” har du som medlem af klubben adgang til at bruge klubbens kajakker. Klubben råder over et bredt udvalg af kajakker, som er til rådighed for klubbens medlemmer. Der er også mulighed for at få egen kajak placeret i klubbens bådhal.

Har du allerede erfaring med kajakroning kan du blive frigivet uden begynderkursus såfremt du har et EPP2 bevis udstedt af en DKF godkendt kursusudbyder. Vi tilbyder omskolingskurser til klubbens medlemmer, så du kan få adgang til at ro i begge bådtyper.

Klubben afholder 3 årlige begynderkurser for voksne (á 12 deltagere). Kurserne er placeret i maj - juni samt i august - september og foregår med udgangspunkt i klubhuset. Prisen inkluderer kursus og kontingent året ud. Klubben stiller kajakker og pagajer til rådighed for kursisterne under kurset. Man skal som deltager selv medbringe egnet rotøj (f.eks. våddragt, neoprensko og rojakke).

Kurserne er begynderkurser for voksne (fra 18 år) og kræver ingen forhåndskendskab til kajakroning. Deltagerene skal af hensyn til sikkerheden være i almindelig god fysisk form.

Tilmelding til begynderkurserne kan ske under Tilmelding, når holdene er oprettet, og priserne kan findes under Priser.

Hvis du ønsker at få besked, når kurserne er oprettet, kan du oprette en profil og tilmelde dig vores interesseliste under Event.

Vi har også ungdomsroning for de 12-17 årige; se nærmere under Ungdomsroer.